Nutriční hodnoty (Bramborák s kapustou a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 372 kJ / 1 523 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 55,28 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,84 g |
Tuky | 72,66 g |
– nasycené | 45,06 g |
– nenasycené | 24,93 g |
–– mononenasycené | 21,80 g |
–– polynenasycené | 3,13 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 19,56 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 2,61 g |
Sůl | 6,50 g |
Sacharidy | 136,12 g |
– cukry | 10,60 g |
––– laktóza | 2,32 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 kapusty (asi 300 g) | Kapusta hlávková čerstvá | |
sůl a pepř | Pepř černý | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
asi 800 g 800 g brambor (den předem uvařených) | Brambor zimní | 800 g |
100 g 100 g šunky (nebo libové anglické slaniny apod.) | Šunka vepřová vařená | 100 g |
4 lžíce 4 lžíce másla | Máslo kravské | 40 g |
150 g 150 g bylinkového sýru brie | Hermelín | 150 g |