Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květákovo-pórková polévka a drožďové knedlíčky s koprem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 815 kJ /
434 kcal
Bílkoviny16,49 g
– z toho živočišné bílkoviny8,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,74 g
Tuky16,61 g
– nasycené7,32 g
– nenasycené6,70 g
–– mononenasycené5,62 g
–– polynenasycené1,09 g
––– omega 30,07 g
Vláknina17,37 g
Cholesterol 285 mg
Sodík 182 mg
Sůl0,31 g
Sacharidy49,83 g
– cukry12,54 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
½ menšího květáku Květák čerstvý
1 1 menší pórek Pórek čerstvý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
3 3 brambory Brambor zimní 150 g
1 1 gelový zeleninový bujon Bujón zeleninový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1.5 l 1.5 l vody Voda 1500 ml
olej Olej řepkový
1 lžíce 1 lžíce instantní jíšky, bude-li potřeba
zelená nať z jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
1 balení 1 balení droždí Droždí pekařské lisované
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
strouhanka Strouhanka pšeničná
1 lžíce 1 lžíce kopru Kopr nať čerstvý 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.