Nutriční hodnoty (Zeleninové lasagne)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 045 kJ / 1 206 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 39,71 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,62 g |
Tuky | 50,73 g |
– nasycené | 30,61 g |
– nenasycené | 18,67 g |
–– mononenasycené | 15,65 g |
–– polynenasycené | 3,01 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 27,68 g |
Cholesterol | 167 mg |
Sodík | 1,26 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 116,64 g |
– cukry | 69,70 g |
––– laktóza | 31,24 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 balení plátků lasagní | Lasagne | |
1 1 pórek-bílá část | ||
300 g 300 g fazolek | Fazolky čerstvé | 300 g |
6 6 rajčat | Rajče červené čerstvé | 360 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
150 ml 150 ml rajčatového pyré | Pyré z červených rajčat | 150 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
50 g 50 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
100 g 100 g tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
bílý pepř | Pepř bílý | |
sůl | Sůl mořská |