Nutriční hodnoty (Ovocná buchta s drobenkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 22 978 kJ / 5 492 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 95,94 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,19 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 78,75 g |
| Tuky | 146,93 g |
| – nasycené | 15,22 g |
| – nenasycené | 121,56 g |
| –– mononenasycené | 83,75 g |
| –– polynenasycené | 37,82 g |
| ––– omega 3 | 10,56 g |
| Vláknina | 22,50 g |
| Cholesterol | 276 mg |
| Sodík | 272 mg |
| Sůl | 0,94 g |
| Sacharidy | 935,26 g |
| – cukry | 404,76 g |
| ––– laktóza | 12,26 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru krystalu | Cukr bílý | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 1/2 1/2 kypřícího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| 1 1 vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |
| libovolné ovoce | Jahody čerstvé | |
| 250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 120 g 120 g cukru moučka | Cukr bílý | 120 g |
| 3/4 3/4 másla | Máslo kravské | 0.75 g |