Nutriční hodnoty (Bramborové čtverečky s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 481 kJ / 2 027 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,50 g |
| Tuky | 87,30 g |
| – nasycené | 54,25 g |
| – nenasycené | 30,35 g |
| –– mononenasycené | 26,30 g |
| –– polynenasycené | 4,05 g |
| ––– omega 3 | 0,67 g |
| Vláknina | 37,90 g |
| Cholesterol | 255 mg |
| Sodík | 70 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 262,20 g |
| – cukry | 82,80 g |
| ––– laktóza | 0,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 g 350 g syrových brambor | Brambor zimní | 350 g |
| 350 g 350 g vařených studených brambor | Brambor zimní | 350 g |
| 100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
| 5 5 jablek | Jablko čerstvé | 750 g |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| cukr na posypání | Cukr bílý |