Nutriční hodnoty (Bramborové čtverečky s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 481 kJ / 2 027 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,50 g |
Tuky | 87,30 g |
– nasycené | 54,25 g |
– nenasycené | 30,35 g |
–– mononenasycené | 26,30 g |
–– polynenasycené | 4,05 g |
––– omega 3 | 0,67 g |
Vláknina | 37,90 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 70 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 262,20 g |
– cukry | 82,80 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g syrových brambor | Brambor zimní | 350 g |
350 g 350 g vařených studených brambor | Brambor zimní | 350 g |
100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
5 5 jablek | Jablko čerstvé | 750 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
cukr na posypání | Cukr bílý |