Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborové čtverečky s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 481 kJ /
2 027 kcal
Bílkoviny29,20 g
– z toho živočišné bílkoviny0,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,50 g
Tuky87,30 g
– nasycené54,25 g
– nenasycené30,35 g
–– mononenasycené26,30 g
–– polynenasycené4,05 g
––– omega 30,67 g
Vláknina37,90 g
Cholesterol 255 mg
Sodík 70 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy262,20 g
– cukry82,80 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g syrových brambor Brambor zimní 350 g
350 g 350 g vařených studených brambor Brambor zimní 350 g
100 g 100 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
5 5 jablek Jablko čerstvé 750 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
sůl Sůl mořská
cukr na posypání Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.