Nutriční hodnoty (Tagliatelle s cibulovo-rajčatovou omáčkou a prosciuttem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 764 kJ / 183 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
| Tuky | 10,79 g |
| – nasycené | 1,54 g |
| – nenasycené | 9,13 g |
| –– mononenasycené | 7,87 g |
| –– polynenasycené | 1,27 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 11 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 17,62 g |
| – cukry | 13,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 porce 2 porce domácích těstovin nebo 250 g koupených | Těstoviny pšeničné | |
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 400 400 g konzerva loupaných krájených rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | |
| 8 plátků 8 plátků šunky prosciutto crudo | Pršut | |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 1 lžička 1 lžička krupicového cukru | Cukr bílý | 5 g |
| půl lžičky lžičky sušeného česneku | Česnek sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| hovězí vývar na uvaření těstovin (lze i z kostky Natur) | Vývar hovězí |