Nutriční hodnoty (Kvašené houby - východoslovenský recept od Juraje Horáka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 808 kJ / 432 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,89 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,89 g |
Tuky | 2,28 g |
– nasycené | 1,90 g |
– nenasycené | 0,30 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,26 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 67,28 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16,09 g |
Sůl | 40,00 g |
Sacharidy | 41,55 g |
– cukry | 16,44 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg hub | Hřib čerstvý | 1000 g |
1 l 1 l vody | Voda | 1000 ml |
40 g 40 g soli | Sůl mořská | 40 g |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
pár pár celých pepřů a nového koření | Nové koření | |
1-2 1-2 cibule | Cibule čerstvá | 105 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
na povaření 1 lžíce lžíce soli na 1 l vody | Voda |