Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kvašené houby - východoslovenský recept od Juraje Horáka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 808 kJ /
432 kcal
Bílkoviny29,89 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,89 g
Tuky2,28 g
– nasycené1,90 g
– nenasycené0,30 g
–– mononenasycené0,04 g
–– polynenasycené0,26 g
––– omega 30,00 g
Vláknina67,28 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 16,09 g
Sůl40,00 g
Sacharidy41,55 g
– cukry16,44 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg hub Hřib čerstvý 1000 g
1 l 1 l vody Voda 1000 ml
40 g 40 g soli Sůl mořská 40 g
bobkový list Bobkový list sušený
pár pár celých pepřů a nového koření Nové koření
1-2 1-2 cibule Cibule čerstvá 105 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
na povaření 1 lžíce lžíce soli na 1 l vody Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.