Nutriční hodnoty (Vepřové roládky plněné paprikami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 771 kJ / 184 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,90 g |
| Tuky | 10,30 g |
| – nasycené | 6,48 g |
| – nenasycené | 3,58 g |
| –– mononenasycené | 3,18 g |
| –– polynenasycené | 0,39 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 8,08 g |
| Cholesterol | 31 mg |
| Sodík | 17 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 17,80 g |
| – cukry | 10,58 g |
| ––– laktóza | 0,10 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vepřové plátky | Vepřová kýta | |
| 4 4 paprikové lusky | Paprika bílá čerstvá | |
| 1-2 lžičky 1-2 lžičky másla | Máslo kravské | 12 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| trochu trochu vývaru nebo vody na podlití | Vývar masový | |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| lžička lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | |
| ostrý kečup dle chuti (lze vynechat) | Kečup ostrý | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |