Nutriční hodnoty (Zvěřinové klopsy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 674 kJ / 2 551 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,05 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,36 g |
Tuky | 213,63 g |
– nasycené | 109,28 g |
– nenasycené | 100,55 g |
–– mononenasycené | 84,89 g |
–– polynenasycené | 15,66 g |
––– omega 3 | 2,41 g |
Vláknina | 7,24 g |
Cholesterol | 392 mg |
Sodík | 3,40 g |
Sůl | 8,41 g |
Sacharidy | 77,86 g |
– cukry | 13,27 g |
––– laktóza | 7,30 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg zvěřiny | ||
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
sůl | Sůl mořská | |
lžička lžička zázvoru | Zázvor sušený | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
100 -120 g 100 -120 g slaniny | Špek | 110 g |
1 1 velká cibule, 1 mrkev, 1/4 celeru, 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1/4 l 1/4 l bílého vína | Víno bílé suché | 250 ml |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
tymián | Tymián sušený | |
6-8 zrnek 6-8 zrnek pepře a nového koření | Nové koření | |
2 2 rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 86 g |
100 g 100 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |