Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zvěřinové klopsy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 674 kJ /
2 551 kcal
Bílkoviny37,41 g
– z toho živočišné bílkoviny27,05 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,36 g
Tuky213,63 g
– nasycené109,28 g
– nenasycené100,55 g
–– mononenasycené84,89 g
–– polynenasycené15,66 g
––– omega 32,41 g
Vláknina7,24 g
Cholesterol 392 mg
Sodík 3,40 g
Sůl8,41 g
Sacharidy77,86 g
– cukry13,27 g
––– laktóza7,30 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg zvěřiny
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
sůl Sůl mořská
lžička lžička zázvoru Zázvor sušený
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
100 -120 g 100 -120 g slaniny Špek 110 g
1 1 velká cibule, 1 mrkev, 1/4 celeru, 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1/4 l 1/4 l bílého vína Víno bílé suché 250 ml
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
tymián Tymián sušený
6-8 zrnek 6-8 zrnek pepře a nového koření Nové koření
2 2 rohlíky Rohlík pšeničný bílý 86 g
100 g 100 g tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.