Nutriční hodnoty (Křehký švestkovo-jablečný moučník)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 559 kJ / 2 524 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 63,53 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 31,36 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 32,17 g | 
| Tuky | 51,70 g | 
| – nasycené | 20,92 g | 
| – nenasycené | 21,29 g | 
| –– mononenasycené | 14,93 g | 
| –– polynenasycené | 6,36 g | 
| ––– omega 3 | 0,72 g | 
| Vláknina | 27,70 g | 
| Cholesterol | 845 mg | 
| Sodík | 538 mg | 
| Sůl | 1,78 g | 
| Sacharidy | 437,22 g | 
| – cukry | 243,72 g | 
| ––– laktóza | 7,22 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g | 
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g | 
| 160 g 160 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 160 g | 
| 6 6 švestek | Švestky čerstvé | 120 g | 
| 250 g 250 g rýžové hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g | 
| ½ h rnku rnku oleje | Olej řepkový | |
| 1 kelímek 1 kelímek zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 190 ml | 
| 1 KL 1 KL skořice | Skořice ceylonská | 8 g | 
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |