Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hrnečková cuketová buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie31 622 kJ /
7 558 kcal
Bílkoviny112,97 g
– z toho živočišné bílkoviny31,39 g
– z toho rostlinné bílkoviny81,58 g
Tuky288,84 g
– nasycené28,63 g
– nenasycené240,46 g
–– mononenasycené169,28 g
–– polynenasycené71,18 g
––– omega 320,62 g
Vláknina35,20 g
Cholesterol 786 mg
Sodík 525 mg
Sůl1,75 g
Sacharidy1 110,02 g
– cukry546,22 g
––– laktóza7,72 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
3 hrnky 3 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 750 g
2 hrnky 2 hrnky cukru krupice Cukr bílý 500 g
1 hrnek 1 hrnek rostlinného oleje Olej řepkový 250 ml
2 lžičky 2 lžičky mleté skořice Skořice ceylonská mletá 10 g
1 lžíce 1 lžíce kakaa Kakao prášek 25 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
2 hrnky 2 hrnky cukety (nakrájené na malé kostičky) Cuketa čerstvá 500 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku mléka (nebo dle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
tuk na vymazání plechu Margarín
hrubá mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hrubá
poleva (dle chuti) Čokoládová poleva

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.