Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vločkové tyčky k vínu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 287 kJ /
1 981 kcal
Bílkoviny43,62 g
– z toho živočišné bílkoviny13,06 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,56 g
Tuky103,33 g
– nasycené57,79 g
– nenasycené39,49 g
–– mononenasycené33,22 g
–– polynenasycené6,27 g
––– omega 30,45 g
Vláknina14,48 g
Cholesterol 727 mg
Sodík 1,84 g
Sůl5,20 g
Sacharidy211,85 g
– cukry6,40 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
80 g 80 g jemných ovesných vloček Vločky ovesné 80 g
125 ml 125 ml vody Voda 125 ml
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
1 sáček 1 sáček kypřícího prášku do pečiva Kypřící prášek 12 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli Sůl mořská 4 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
100 g 100 g změklého másla Máslo kravské 100 g
1 1 vejce na potření Vejce slepičí 70 g
sezamové semínko a mák na posyp Sezam loupaný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.