Nutriční hodnoty (Vločkové tyčky k vínu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 287 kJ / 1 981 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,06 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,56 g |
Tuky | 103,33 g |
– nasycené | 57,79 g |
– nenasycené | 39,49 g |
–– mononenasycené | 33,22 g |
–– polynenasycené | 6,27 g |
––– omega 3 | 0,45 g |
Vláknina | 14,48 g |
Cholesterol | 727 mg |
Sodík | 1,84 g |
Sůl | 5,20 g |
Sacharidy | 211,85 g |
– cukry | 6,40 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
80 g 80 g jemných ovesných vloček | Vločky ovesné | 80 g |
125 ml 125 ml vody | Voda | 125 ml |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
1 sáček 1 sáček kypřícího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
100 g 100 g změklého másla | Máslo kravské | 100 g |
1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |
sezamové semínko a mák na posyp | Sezam loupaný |