Nutriční hodnoty (Vepřové kapsy se smaženicí v houbové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 689 kJ / 1 360 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 45,57 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 29,54 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,03 g |
| Tuky | 108,01 g |
| – nasycené | 47,43 g |
| – nenasycené | 52,75 g |
| –– mononenasycené | 44,46 g |
| –– polynenasycené | 8,30 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 38,83 g |
| Cholesterol | 847 mg |
| Sodík | 1,95 g |
| Sůl | 4,63 g |
| Sacharidy | 35,65 g |
| – cukry | 13,39 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 silnější plátky vepřové kotlety, kýty či krkovice | Vepřová krkovice | |
| 400-500 g 400-500 g čerstvých hub | Hřib čerstvý | 450 g |
| 2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| sádlo nebo olej | Sádlo vepřové | |
| 100 g 100 g uzeného špeku | Špek | 100 g |
| 3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| vývar dle potřeby | Vývar hovězí | |
| jíška nebo záklechtka | Jíška máslová |