Nutriční hodnoty (Perníkové řezy s vanilkovým krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 31 106 kJ / 7 435 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 118,37 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 61,82 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 56,56 g | 
| Tuky | 326,64 g | 
| – nasycené | 142,42 g | 
| – nenasycené | 167,19 g | 
| –– mononenasycené | 130,31 g | 
| –– polynenasycené | 36,88 g | 
| ––– omega 3 | 9,64 g | 
| Vláknina | 24,91 g | 
| Cholesterol | 1,40 g | 
| Sodík | 733 mg | 
| Sůl | 1,73 g | 
| Sacharidy | 992,90 g | 
| – cukry | 564,60 g | 
| ––– laktóza | 50,15 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 350 g 350 g krupicového cukru | Cukr bílý | 350 g | 
| 350 ml 350 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 350 ml | 
| 320 g 320 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 320 g | 
| 145 g 145 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 145 g | 
| 100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml | 
| 40 g 40 g kakaa | Kakao prášek | 40 g | 
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g | 
| 3 lžíce 3 lžíce marmelády | Marmeláda jahodová | 60 g | 
| 1 1 prášek do perníku | Kypřící prášek do perníku bez fosfátů | |
| 500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml | 
| 80 g 80 g krupicového cukru | Cukr bílý | 80 g | 
| 2 sáčky 2 sáčky vanilkového pudinku | Puding v prášku | 96 g | 
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 125 g 125 g změklého másla | Máslo kravské | 125 g | 
| 40 g 40 g moučkového cukru | Cukr bílý | 40 g | 
| 250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml | 
| kakao nebo nastrouhaná čokoláda | Kakao prášek |