Nutriční hodnoty (Pangasius s majolkou(tatarkou))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 688 kJ / 881 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 72,44 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 72,44 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 58,18 g |
| – nasycené | 27,01 g |
| – nenasycené | 23,45 g |
| –– mononenasycené | 19,90 g |
| –– polynenasycené | 3,55 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 915 mg |
| Sodík | 2,32 g |
| Sůl | 5,68 g |
| Sacharidy | 17,00 g |
| – cukry | 14,90 g |
| ––– laktóza | 14,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| pangas nebo aljašská treska | Pangas filet | |
| brambory | Brambor zimní | |
| 50 ml 50 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 50 ml |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 20 dkg 20 dkg tvrdého sýra nebo plátkového sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
| majolka nebo tatarka | Majonéza | |
| koření na ryby | Grilovací koření | |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská |