Nutriční hodnoty (Bramborové placky s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 212 kJ / 768 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,23 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,23 g |
| Tuky | 2,75 g |
| – nasycené | 0,46 g |
| – nenasycené | 1,38 g |
| –– mononenasycené | 0,23 g |
| –– polynenasycené | 1,15 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 13,35 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 28 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 156,85 g |
| – cukry | 10,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 450 g 450 g vařených moučných brambor | Brambor zimní | 450 g |
| 115 g 115 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 115 g |
| lžička lžička soli | Sůl mořská | |
| 115 g 115 g změklého nebo rozehřátého vlažného másla | ||
| jablka - 1 velké | Jablko čerstvé | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| meduňka (nemusí být) | Máta peprná list čerstvá | |
| cukr dle chuti | Cukr bílý | |
| přepuštěné máslo na pánev | Ghí |