Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Segedín z bůčku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie9 589 kJ /
2 292 kcal
Bílkoviny97,80 g
– z toho živočišné bílkoviny87,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,80 g
Tuky180,58 g
– nasycené46,90 g
– nenasycené95,38 g
–– mononenasycené77,33 g
–– polynenasycené18,05 g
––– omega 30,78 g
Vláknina27,12 g
Cholesterol 276 mg
Sodík 402 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy61,60 g
– cukry41,36 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřového boku s kůží Vepřový bok 600 g
4 4 větší cibule Cibule čerstvá 280 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
1 sklenice 1 sklenice sterilovaného zelí Zelí bílé sterilované 200 g
200 ml 200 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
4 lžičky 4 lžičky mleté papriky Paprika červená sušená 4 g
pepř mletý Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
5 kuliček 5 kuliček celého pepře Pepř černý
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
bujón Bujón hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.