Nutriční hodnoty (Segedín z bůčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 9 589 kJ / 2 292 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 97,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 87,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,80 g |
| Tuky | 180,58 g |
| – nasycené | 46,90 g |
| – nenasycené | 95,38 g |
| –– mononenasycené | 77,33 g |
| –– polynenasycené | 18,05 g |
| ––– omega 3 | 0,78 g |
| Vláknina | 27,12 g |
| Cholesterol | 276 mg |
| Sodík | 402 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 61,60 g |
| – cukry | 41,36 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřového boku s kůží | Vepřový bok | 600 g |
| 4 4 větší cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 1 sklenice 1 sklenice sterilovaného zelí | Zelí bílé sterilované | 200 g |
| 200 ml 200 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| 4 lžičky 4 lžičky mleté papriky | Paprika červená sušená | 4 g |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 5 kuliček 5 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
| 3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| bujón | Bujón hovězí |