Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Topinka s červenou řepou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 002 kJ /
240 kcal
Bílkoviny0,12 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,12 g
Tuky22,18 g
– nasycené1,55 g
– nenasycené19,71 g
–– mononenasycené13,89 g
–– polynenasycené5,83 g
––– omega 31,80 g
Vláknina0,83 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy9,73 g
– cukry7,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2-3 2-3 červené řepy Červená řepa čerstvá
1-2 lžičky 1-2 lžičky citronu Citrón čerstvý
2 lžíce 2 lžíce dobrého oleje Olej řepkový 22 ml
1-2 lžičky 1-2 lžičky hnědého cukru Cukr třtinový 7.5 g
1 lžička 1 lžička červeného octu balsamiko Ocet balsamikový bílý 5 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného česneku Česnek sušený 2.5 g
jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
strouhaná niva na posypání Niva 50% t. v s.
topinky smažené na sádle nebo na sucho
česnek na potření Česnek čerstvý
sezamové semínko (měla jsem opražené na sucho) Sezam loupaný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.