Nutriční hodnoty (Kuře v páře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 764 kJ / 422 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 66,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,20 g |
| Tuky | 12,40 g |
| – nasycené | 4,02 g |
| – nenasycené | 7,70 g |
| –– mononenasycené | 5,74 g |
| –– polynenasycené | 1,96 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 2,60 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 264 mg |
| Sůl | 0,51 g |
| Sacharidy | 8,00 g |
| – cukry | 4,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g kuřecích stehenních řízků bez kůže | Kuřecí stehenní řízky | 300 g |
| 0,5 kostičky 0,5 kostičky kuřecího bujónu Mammita nebo lžička podravky | Bujón kuřecí BIO | |
| 100 g 100 g pórku | Pórek čerstvý | 100 g |
| sůl, kmín | Kmín |