Nutriční hodnoty (Pikantní salát Tbilisi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 8 680 kJ / 2 075 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 138,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 55,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 82,97 g |
| Tuky | 72,05 g |
| – nasycené | 9,73 g |
| – nenasycené | 56,84 g |
| –– mononenasycené | 27,19 g |
| –– polynenasycené | 29,64 g |
| ––– omega 3 | 5,45 g |
| Vláknina | 152,99 g |
| Cholesterol | 118 mg |
| Sodík | 148 mg |
| Sůl | 0,25 g |
| Sacharidy | 143,47 g |
| – cukry | 31,59 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g předem vařeného hovězího masa | Hovězí kýta | 250 g |
| 410 g 410 g konzerva červených fazolí | Fazole červená ledvina sterilované | 410 g |
| 1 1 střední červená cibule (nepoužívat jinou) | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 1 1 kapie nebo červená paprika | Paprika červená čerstvá | 250 g |
| 1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
| 2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
| 50 g 50 g jader vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 50 g |
| hrst hrst čerstvého koriandru | Koriandr listy čerstvé | |
| 2 lžíce 2 lžíce octa (vinný, jablečný nebo rýžový) | Ocet lihový | 30 ml |
| půl lžičky lžičky koření chmeli-suneli | Pepř černý | |
| pepř černý čerstvě mletý | Pepř černý | |
| 30 ml 30 ml olivového oleje | Olej olivový | 30 ml |
| sůl dle chuti | Sůl mořská |