Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zadělávaný řapíkatý celer s mrkví)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie930 kJ /
222 kcal
Bílkoviny4,17 g
– z toho živočišné bílkoviny0,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,10 g
Tuky10,50 g
– nasycené5,54 g
– nenasycené4,65 g
–– mononenasycené3,67 g
–– polynenasycené0,98 g
––– omega 30,15 g
Vláknina5,15 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 180 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy25,18 g
– cukry7,08 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 mrkve Mrkev čerstvá 150 g
1 balení 1 balení řapíkatého celeru Celer řapíkatý
2 2 jarní cibulky (bílá část) Cibulka jarní čerstvá
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1 lžička 1 lžička hořčice Hořčice plnotučná 5 g
vývar (měla jsem drůbeží) Vývar masový
smetana na zjemnění (cca 50-70 ml) Smetana kravská sladká 12%
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
sůl Sůl mořská
bílý pepř Pepř bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.