Nutriční hodnoty (Fazolkový salát s lískovými oříšky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 894 kJ / 1 409 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,38 g |
| Tuky | 112,41 g |
| – nasycené | 13,65 g |
| – nenasycené | 97,63 g |
| –– mononenasycené | 84,00 g |
| –– polynenasycené | 13,62 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 37,92 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 52 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 58,13 g |
| – cukry | 29,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g fazolek | Fazolky čerstvé | 500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 80 g 80 g lískových oříšků | Lískový ořech | 80 g |
| 2 hrsti 2 hrsti polníčku | Polníček čerstvý | |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 6 lžic 6 lžic olivového oleje | Olej olivový | 66 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 40 ml |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |