Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Maršálský salát s červenou řepou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie1 345 kJ /
322 kcal
Bílkoviny5,20 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,20 g
Tuky16,87 g
– nasycené1,43 g
– nenasycené12,75 g
–– mononenasycené1,28 g
–– polynenasycené11,47 g
––– omega 31,92 g
Vláknina7,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 7 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy33,63 g
– cukry29,38 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 jablko (175-180 g) Jablko čerstvé 150 g
1 1 vařená, oloupaná červená řepa (130 g) Červená řepa čerstvá
6 6 sušených švestek (45 g) Švestky sušené
20 g 20 g rozinek Rozinky 20 g
25 g 25 g ořechů Vlašské ořechy 25 g
špetka špetka soli (1 g) Sůl mořská
pepř černý mletý (dle chuti) Pepř černý mletý
česnek podle chuti (1-2 stroužky, 6-11 g) Česnek čerstvý
1 lžíce 1 lžíce (i víc) vinného nebo jiného octu na pokapání

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.