Nutriční hodnoty (Maršálský salát s červenou řepou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 1 345 kJ / 322 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,20 g |
Tuky | 16,87 g |
– nasycené | 1,43 g |
– nenasycené | 12,75 g |
–– mononenasycené | 1,28 g |
–– polynenasycené | 11,47 g |
––– omega 3 | 1,92 g |
Vláknina | 7,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 33,63 g |
– cukry | 29,38 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 jablko (175-180 g) | Jablko čerstvé | 150 g |
1 1 vařená, oloupaná červená řepa (130 g) | Červená řepa čerstvá | |
6 6 sušených švestek (45 g) | Švestky sušené | |
20 g 20 g rozinek | Rozinky | 20 g |
25 g 25 g ořechů | Vlašské ořechy | 25 g |
špetka špetka soli (1 g) | Sůl mořská | |
pepř černý mletý (dle chuti) | Pepř černý mletý | |
česnek podle chuti (1-2 stroužky, 6-11 g) | Česnek čerstvý | |
1 lžíce 1 lžíce (i víc) vinného nebo jiného octu na pokapání |