Nutriční hodnoty (Maršálský salát s červenou řepou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 1 345 kJ / 322 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 5,20 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,20 g | 
| Tuky | 16,87 g | 
| – nasycené | 1,43 g | 
| – nenasycené | 12,75 g | 
| –– mononenasycené | 1,28 g | 
| –– polynenasycené | 11,47 g | 
| ––– omega 3 | 1,92 g | 
| Vláknina | 7,20 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 7 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 33,63 g | 
| – cukry | 29,38 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 1 jablko (175-180 g) | Jablko čerstvé | 150 g | 
| 1 1 vařená, oloupaná červená řepa (130 g) | Červená řepa čerstvá | |
| 6 6 sušených švestek (45 g) | Švestky sušené | |
| 20 g 20 g rozinek | Rozinky | 20 g | 
| 25 g 25 g ořechů | Vlašské ořechy | 25 g | 
| špetka špetka soli (1 g) | Sůl mořská | |
| pepř černý mletý (dle chuti) | Pepř černý mletý | |
| česnek podle chuti (1-2 stroužky, 6-11 g) | Česnek čerstvý | |
| 1 lžíce 1 lžíce (i víc) vinného nebo jiného octu na pokapání |