Nutriční hodnoty (Rajčatová polévka s tofu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 188 kJ / 284 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,12 g |
| Tuky | 1,62 g |
| – nasycené | 0,29 g |
| – nenasycené | 0,85 g |
| –– mononenasycené | 0,24 g |
| –– polynenasycené | 0,62 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 17,36 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 57 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 52,50 g |
| – cukry | 39,48 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 bílé tofu | Tofu natural | |
| 700 g 700 g rajčat (nebo rajčatové pyré) | Rajče červené čerstvé | 700 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 2 snítky 2 snítky saturejky | Saturejka sušená | |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
| olej | Olej řepkový | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |