Nutriční hodnoty (Kuřecí závitek, máslová zelenina a smažené dukátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 18 047 kJ / 4 313 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 364,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 334,95 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 29,88 g |
| Tuky | 225,97 g |
| – nasycené | 107,05 g |
| – nenasycené | 113,24 g |
| –– mononenasycené | 95,38 g |
| –– polynenasycené | 17,86 g |
| ––– omega 3 | 3,01 g |
| Vláknina | 43,20 g |
| Cholesterol | 945 mg |
| Sodík | 4,88 g |
| Sůl | 11,96 g |
| Sacharidy | 185,55 g |
| – cukry | 21,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí prsa | Kuře prso | 1400 g |
| 250 g 250 g domácí uzené slaniny | Špek | 250 g |
| 250 g 250 g hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 250 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 300 g 300 g jakékoliv čerstvé zeleniny (nebo i mražené-hrášek, mrkev, brokolice, květák, zelené fazolky, atd.) | Okurka salátová čerstvá | 300 g |
| 90-100 g 90-100 g másla | Máslo kravské | 95 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| bílý mletý pepř | Pepř bílý mletý | |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |