Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ovocný piškot s želatinou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie13 959 kJ /
3 336 kcal
Bílkoviny63,47 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,75 g
Tuky145,24 g
– nasycené15,76 g
– nenasycené114,90 g
–– mononenasycené81,00 g
–– polynenasycené33,90 g
––– omega 39,38 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 461 mg
Sůl1,32 g
Sacharidy440,10 g
– cukry262,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
250 g 250 g cukru krupice Cukr bílý 250 g
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
1/2 1/2 kypřicího prášku Kypřící prášek
10 lžic 10 lžic oleje Olej řepkový 110 ml
10 lžic 10 lžic vody Voda 180 ml
200 ml 200 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
1 1 ztužovač šlehačky Ztužovač šlehačky
400 ml 400 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 400 ml
želatina Želatina vepřová
ovoce dle chuti (rybíz, maliny, jahody, kiwi...) Jahody čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.