Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brokolicovo-ředkvičkovo-fazolkový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 083 kJ /
737 kcal
Bílkoviny28,66 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,66 g
Tuky46,85 g
– nasycené3,54 g
– nenasycené41,16 g
–– mononenasycené28,35 g
–– polynenasycené12,82 g
––– omega 33,61 g
Vláknina36,17 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 78 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy32,05 g
– cukry19,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 brokolice Brokolice čerstvá 500 g
250 g 250 g fazolek Fazolky čerstvé 250 g
1 svazek 1 svazek ředkviček Ředkvička čerstvá 110 g
4 lžíce 4 lžíce oleje Olej řepkový 44 ml
2 lžíce 2 lžíce červeného vinného octa Ocet vinný červený 30 ml
1 lžička 1 lžička kurkumy Kurkuma mletá 5 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.