Nutriční hodnoty (Brokolicovo-ředkvičkovo-fazolkový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 083 kJ / 737 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,66 g |
Tuky | 46,85 g |
– nasycené | 3,54 g |
– nenasycené | 41,16 g |
–– mononenasycené | 28,35 g |
–– polynenasycené | 12,82 g |
––– omega 3 | 3,61 g |
Vláknina | 36,17 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 78 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 32,05 g |
– cukry | 19,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
250 g 250 g fazolek | Fazolky čerstvé | 250 g |
1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
2 lžíce 2 lžíce červeného vinného octa | Ocet vinný červený | 30 ml |
1 lžička 1 lžička kurkumy | Kurkuma mletá | 5 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |