Nutriční hodnoty (Brokolicovo-ředkvičkovo-fazolkový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 083 kJ / 737 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,66 g |
| Tuky | 46,85 g |
| – nasycené | 3,54 g |
| – nenasycené | 41,16 g |
| –– mononenasycené | 28,35 g |
| –– polynenasycené | 12,82 g |
| ––– omega 3 | 3,61 g |
| Vláknina | 36,17 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 78 mg |
| Sůl | 0,03 g |
| Sacharidy | 32,05 g |
| – cukry | 19,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
| 250 g 250 g fazolek | Fazolky čerstvé | 250 g |
| 1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
| 4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce červeného vinného octa | Ocet vinný červený | 30 ml |
| 1 lžička 1 lžička kurkumy | Kurkuma mletá | 5 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |