Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečený květák se sýrovým bešamelem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie11 031 kJ /
2 636 kcal
Bílkoviny69,35 g
– z toho živočišné bílkoviny62,45 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,90 g
Tuky226,25 g
– nasycené126,56 g
– nenasycené92,98 g
–– mononenasycené81,42 g
–– polynenasycené11,56 g
––– omega 30,69 g
Vláknina1,80 g
Cholesterol 922 mg
Sodík 3,33 g
Sůl8,32 g
Sacharidy79,80 g
– cukry38,21 g
––– laktóza35,21 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 středně velký květák Květák čerstvý
150 g 150 g tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 150 g
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
120 g 120 g másla Máslo kravské 120 g
6 lžic 6 lžic mouky Mouka pšeničná hladká 60 g
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
pepř mletý Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.