Nutriční hodnoty (Bulky se sýrem II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 11 095 kJ / 2 652 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 80,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 63,25 g |
| Tuky | 78,91 g |
| – nasycené | 43,45 g |
| – nenasycené | 30,28 g |
| –– mononenasycené | 23,04 g |
| –– polynenasycené | 7,25 g |
| ––– omega 3 | 0,77 g |
| Vláknina | 19,20 g |
| Cholesterol | 452 mg |
| Sodík | 6,61 g |
| Sůl | 16,45 g |
| Sacharidy | 395,22 g |
| – cukry | 38,82 g |
| ––– laktóza | 12,32 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 240 g 240 g mléka - dle potřeby | Mléko kravské polotučné 1,5% | 240 ml |
| 70 g 70 g másla nebo jiného tuku | Máslo kravské | 70 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 100 g 100 g vařených studených brambor | Brambor zimní | 100 g |
| 500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
| 25 g 25 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 25 g |
| 8 plátků 8 plátků sýru Gouda na povrch (cca 140 g) | Gouda 45% t. v s. |