Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bábovka s vaječným koňakem a badyánem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 7

Energie20 131 kJ /
4 812 kcal
Bílkoviny75,77 g
– z toho živočišné bílkoviny45,77 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,00 g
Tuky233,66 g
– nasycené136,41 g
– nenasycené85,75 g
–– mononenasycené72,33 g
–– polynenasycené13,42 g
––– omega 30,99 g
Vláknina10,50 g
Cholesterol 1,45 g
Sodík 555 mg
Sůl0,88 g
Sacharidy517,41 g
– cukry332,81 g
––– laktóza13,81 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g změklého másla Máslo kravské 200 g
250 g 250 g cukru krystal Cukr bílý 250 g
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
3 lžíce 3 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 45 ml
200 g 200 g mletých (nebo nasekaných) vlašských ořechů
lžička lžička mletého badyánu Badyán
300 ml 300 ml vaječného koňaku Likér vaječný 300 ml
1 tabulka 1 tabulka čokolády (hořké nebo na vaření) Čokoláda mléčná 30% 100 g
máslo a strouhanka na vymazání a vysypání formy Strouhanka pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.