Nutriční hodnoty (Plněné papriky - letní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 556 kJ / 850 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 50,16 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,84 g |
Tuky | 66,18 g |
– nasycené | 36,77 g |
– nenasycené | 22,53 g |
–– mononenasycené | 19,60 g |
–– polynenasycené | 2,93 g |
––– omega 3 | 0,46 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 734 mg |
Sodík | 4,24 g |
Sůl | 10,52 g |
Sacharidy | 12,40 g |
– cukry | 7,08 g |
––– laktóza | 6,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 bílé tenkostěnné papriky | Paprika bílá čerstvá | |
2 2 vejce uvařené natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
20 dkg 20 dkg balkánského sýra | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 200 g |
10 dkg 10 dkg zakysané smetany nebo řeckého jogurtu | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
dobromysl (oregano) | Oregano sušené | |
olivový olej | Olej olivový | |
rajčata | Rajče červené čerstvé | |
pepř | Pepř černý |