Nutriční hodnoty (Plněné papriky - letní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 556 kJ / 850 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 51,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 50,16 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,84 g |
| Tuky | 66,18 g |
| – nasycené | 36,77 g |
| – nenasycené | 22,53 g |
| –– mononenasycené | 19,60 g |
| –– polynenasycené | 2,93 g |
| ––– omega 3 | 0,46 g |
| Vláknina | 1,96 g |
| Cholesterol | 734 mg |
| Sodík | 4,24 g |
| Sůl | 10,52 g |
| Sacharidy | 12,40 g |
| – cukry | 7,08 g |
| ––– laktóza | 6,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 bílé tenkostěnné papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 2 2 vejce uvařené natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 20 dkg 20 dkg balkánského sýra | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 200 g |
| 10 dkg 10 dkg zakysané smetany nebo řeckého jogurtu | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
| dobromysl (oregano) | Oregano sušené | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| rajčata | Rajče červené čerstvé | |
| pepř | Pepř černý |