Nutriční hodnoty (Vepřové karé na špeku dušené v papiňáku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 16 772 kJ / 4 009 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 222,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 217,46 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,92 g |
| Tuky | 330,69 g |
| – nasycené | 152,94 g |
| – nenasycené | 165,37 g |
| –– mononenasycené | 141,69 g |
| –– polynenasycené | 23,68 g |
| ––– omega 3 | 0,53 g |
| Vláknina | 26,80 g |
| Cholesterol | 680 mg |
| Sodík | 6,05 g |
| Sůl | 14,90 g |
| Sacharidy | 30,56 g |
| – cukry | 17,81 g |
| ––– laktóza | 0,01 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 900 g 900 g vepřové pečeně bez kosti vcelku | Vepřová kotleta bez kosti | 900 g |
| 350 g 350 g debrecínského špeku | Špek | 350 g |
| 4 4 středně velké cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
| 2 lžíce 2 lžíce granulovaného česneku | Česnek sušený | 30 g |
| 350 ml 350 ml vody | Voda | 350 ml |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 1 cm silný plátek másla | Máslo kravské | 1 g |