Nutriční hodnoty (Koprová smetanová omáčka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 193 kJ / 3 392 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 49,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 53,60 g |
Tuky | 134,88 g |
– nasycené | 81,01 g |
– nenasycené | 47,08 g |
–– mononenasycené | 41,22 g |
–– polynenasycené | 5,86 g |
––– omega 3 | 0,87 g |
Vláknina | 17,46 g |
Cholesterol | 666 mg |
Sodík | 7,09 g |
Sůl | 17,41 g |
Sacharidy | 433,08 g |
– cukry | 98,44 g |
––– laktóza | 57,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
2 PL 2 PL hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
1 l 1 l plnotučného mléka | Mléko kravské plnotučné 3,5% | 1000 ml |
1 1 smetana 33% | Smetana kravská sladká 35% | |
1 hrst 1 hrst čerstvého kopru | Kopr nať čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
citrónová šťáva z 1 citrónu | Šťáva z citrónu | |
1 PL 1 PL cukru | Cukr bílý | 25 g |
450 g 450 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 450 g |
200 ml 200 ml vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
1 kostka 1 kostka droždí | Droždí pekařské lisované | 42 g |
1 KL 1 KL cukru | Cukr bílý | 5 g |
2 KL 2 KL soli | Sůl mořská | 16 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |