Nutriční hodnoty (Kuřecí balíčky plněné vinnou klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 205 kJ / 2 439 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 95,05 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 216,39 g |
– nasycené | 128,33 g |
– nenasycené | 84,62 g |
–– mononenasycené | 50,12 g |
–– polynenasycené | 34,50 g |
––– omega 3 | 0,82 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 814 mg |
Sodík | 5,03 g |
Sůl | 12,21 g |
Sacharidy | 26,33 g |
– cukry | 0,80 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 velké stehenní řízky | Kuře stehno bez kůže | |
600 g 600 g vinné klobásy | Klobása vinná | 600 g |
2 hrsti 2 hrsti baby špenátu | Baby špenát | |
3 plátky 3 plátky sýru (Eidam 45 %, Čedar apod.) | Čedar | |
1 1 vejce uvařené natvrdo | Vejce slepičí | 70 g |
steakové koření (domácí nebo koupené) | Koření Argentina | |
sůl - pozor v kupovaném koření je | Pepř černý | |
hladká mouka na poprášení balíčků balíčků | Mouka pšeničná hladká | |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
1 lžička 1 lžička oleje | Olej řepkový | 5 ml |
250 ml 250 ml vývaru (měla jsem slepičí) | Vývar hovězí | 250 ml |