Nutriční hodnoty (Kuřecí játra se slaninou, pórkem a jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 493 kJ / 2 030 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 90,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 89,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,50 g |
| Tuky | 152,04 g |
| – nasycené | 69,24 g |
| – nenasycené | 74,56 g |
| –– mononenasycené | 62,19 g |
| –– polynenasycené | 12,37 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 7,80 g |
| Cholesterol | 2,59 g |
| Sodík | 2,77 g |
| Sůl | 6,90 g |
| Sacharidy | 47,10 g |
| – cukry | 28,75 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
| 150 g 150 g anglické slaniny v celku | Anglická slanina | 150 g |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 150 ml 150 ml bílého vína | Víno bílé suché | 150 ml |
| čerstvé oregano | Oregano čerstvé | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
| olej | Olej řepkový |