Nutriční hodnoty (Letní višňový dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 20 206 kJ / 4 829 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,05 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,96 g |
Tuky | 277,92 g |
– nasycené | 160,62 g |
– nenasycené | 110,40 g |
–– mononenasycené | 81,71 g |
–– polynenasycené | 28,69 g |
––– omega 3 | 2,25 g |
Vláknina | 14,94 g |
Cholesterol | 705 mg |
Sodík | 297 mg |
Sůl | 0,71 g |
Sacharidy | 515,30 g |
– cukry | 355,00 g |
––– laktóza | 31,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
260 g 260 g Bebe sušenek | Sušenka | 260 g |
150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
20 ml 20 ml rumu | Rum | 20 ml |
500 g 500 g višní (vypeckovaných) | Višně čerstvé | 500 g |
350 ml 350 ml vody | Voda | 350 ml |
130 g 130 g krystalového cukru | Cukr bílý | 130 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
60 g 60 g moučkového cukru | Cukr bílý | 60 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
6 plátků 6 plátků želatiny | Želatina vepřová | |
5 PL 5 PL vody | Voda | 90 ml |
70 g 70 g piškotů | Piškoty | 70 g |
dortové červené želé | Želatina cukrářská |