Nutriční hodnoty (Bramborové noky s listovým celerem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 056 kJ / 730 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,00 g |
| Tuky | 8,36 g |
| – nasycené | 1,82 g |
| – nenasycené | 3,50 g |
| –– mononenasycené | 2,80 g |
| –– polynenasycené | 0,70 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 17,60 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 147 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 130,30 g |
| – cukry | 8,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g oloupaných, ve slupce vařených brambor - ne nové, raději moučnatější | Brambor zimní | 800 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| hrst hrst listového celeru, jemně pokrájeného | ||
| lžička lžička soli | Sůl mořská | |
| cca 160 g 160 g hrubé mouky, dle potřeby |