Nutriční hodnoty (Fazolková omeleta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 972 kJ / 710 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,00 g |
| Tuky | 40,30 g |
| – nasycené | 9,60 g |
| – nenasycené | 19,50 g |
| –– mononenasycené | 15,00 g |
| –– polynenasycené | 4,50 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 25,00 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 527 mg |
| Sůl | 1,05 g |
| Sacharidy | 20,00 g |
| – cukry | 16,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g fazolek | Fazolky čerstvé | 500 g |
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| olej | Olej řepkový | |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| sůl | Sůl mořská |