Nutriční hodnoty (Fazolková omeleta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 972 kJ / 710 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,00 g |
Tuky | 40,30 g |
– nasycené | 9,60 g |
– nenasycené | 19,50 g |
–– mononenasycené | 15,00 g |
–– polynenasycené | 4,50 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 25,00 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 527 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 20,00 g |
– cukry | 16,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g fazolek | Fazolky čerstvé | 500 g |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
olej | Olej řepkový | |
bílý pepř | Pepř bílý | |
sůl | Sůl mořská |