Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolková omeleta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 972 kJ /
710 kcal
Bílkoviny54,40 g
– z toho živočišné bílkoviny43,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,00 g
Tuky40,30 g
– nasycené9,60 g
– nenasycené19,50 g
–– mononenasycené15,00 g
–– polynenasycené4,50 g
––– omega 30,14 g
Vláknina25,00 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 527 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy20,00 g
– cukry16,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g fazolek Fazolky čerstvé 500 g
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
olej Olej řepkový
bílý pepř Pepř bílý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.