Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ořechový páj)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 695 kJ /
3 990 kcal
Bílkoviny72,33 g
– z toho živočišné bílkoviny15,15 g
– z toho rostlinné bílkoviny57,18 g
Tuky223,99 g
– nasycené99,67 g
– nenasycené107,58 g
–– mononenasycené54,55 g
–– polynenasycené53,03 g
––– omega 38,36 g
Vláknina21,03 g
Cholesterol 859 mg
Sodík 171 mg
Sůl0,33 g
Sacharidy410,72 g
– cukry156,36 g
––– laktóza1,36 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
50 ml 50 ml studené vody Voda 50 ml
150 150 změklého másla Máslo kravské 150 g
špetka špetka soli Sůl mořská
50 g 50 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 50 g
50 g 50 g rozinek Rozinky 50 g
100 g 100 g strouhaných ořechů Vlašské ořechy 100 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky perníkového koření Perníkové koření 1.25 g
2 2 bílky Vaječný bílek 66 g
1 lžička 1 lžička octa Ocet lihový 5 ml
špetka špetka soli Sůl mořská
100 g 100 g krupicového cukru Cukr bílý 100 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
100 ml 100 ml zakysané smetany, co nejtučnější
20 g 20 g másla Máslo kravské 20 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.