Nutriční hodnoty (Papriková polévka se smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 484 kJ / 833 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 24,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,84 g |
Tuky | 42,43 g |
– nasycené | 19,81 g |
– nenasycené | 17,01 g |
–– mononenasycené | 12,66 g |
–– polynenasycené | 4,35 g |
––– omega 3 | 0,42 g |
Vláknina | 19,92 g |
Cholesterol | 580 mg |
Sodík | 300 mg |
Sůl | 0,52 g |
Sacharidy | 69,41 g |
– cukry | 54,28 g |
––– laktóza | 3,88 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
4 4 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 600 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
700 ml 700 ml vývaru | Vývar hovězí | 700 ml |
sůl a pepř | Pepř černý | |
čerstvý libeček | Libeček čerstvý | |
vegeta | Kořenící směs sypká | |
100 ml 100 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
lžička lžička másla | Máslo kravské | |
100 100 strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | |
trochu trochu polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |