Nutriční hodnoty (Fofr omáčka z cukety na špagety)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 231 kJ / 1 250 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,84 g |
Tuky | 101,23 g |
– nasycené | 51,42 g |
– nenasycené | 46,94 g |
–– mononenasycené | 40,17 g |
–– polynenasycené | 6,78 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 17,56 g |
Cholesterol | 102 mg |
Sodík | 2,39 g |
Sůl | 5,80 g |
Sacharidy | 50,85 g |
– cukry | 36,90 g |
––– laktóza | 8,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g nastrouhané cukety | Cuketa čerstvá | 400 g |
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
250-300 ml 250-300 ml rajčatové passaty | Pyré z červených rajčat | 275 g |
200 g 200 g pomazánkového másla natural | Pomazánka mléčná | 200 g |
oregano | Oregano sušené | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
cukr (na dochucení) | Cukr bílý | |
1 špetka 1 špetka skořice | Skořice ceylonská |