Nutriční hodnoty (Bramborový guláš z bedel)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 921 kJ / 459 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 11,10 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,97 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,14 g | 
| Tuky | 19,76 g | 
| – nasycené | 9,92 g | 
| – nenasycené | 9,35 g | 
| –– mononenasycené | 6,60 g | 
| –– polynenasycené | 2,75 g | 
| ––– omega 3 | 0,22 g | 
| Vláknina | 15,12 g | 
| Cholesterol | 14 mg | 
| Sodík | 36 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 54,41 g | 
| – cukry | 11,29 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4 4 středně velké klobouky bedle jedlé | Bedla čerstvá | |
| 1 lžíci 1 lžíci sádla | Sádlo vepřové | 15 g | 
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g | 
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g | 
| 4-5 4-5 brambor | Brambor zimní | 225 g | 
| 2 lžičky 2 lžičky sladké (maďarské) papriky | Paprika bílá čerstvá | 10 g | 
| 1/2 1/2 lžičky pálivé papriky | Paprika pálivá | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky drceného kmínu | Kmín mletý | 2.5 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
| 500 -600 ml 500 -600 ml vývaru (hovězí nebo zeleninový) | Vývar hovězí | 550 ml |