Nutriční hodnoty (Špenátový salát se sýrovými hranolky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 881 kJ / 927 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 53,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,78 g |
Tuky | 59,38 g |
– nasycené | 22,82 g |
– nenasycené | 33,31 g |
–– mononenasycené | 28,53 g |
–– polynenasycené | 4,79 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 6,56 g |
Cholesterol | 379 mg |
Sodík | 2,15 g |
Sůl | 5,37 g |
Sacharidy | 36,52 g |
– cukry | 31,32 g |
––– laktóza | 13,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
80 g 80 g čerstvého baby špenátu | Baby špenát | 80 g |
5 5 menších rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
půl půl okurky | Okurka salátová čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 lžička 1 lžička balzamika | ||
sůl a pepř | Pepř černý | |
1 lžička 1 lžička javorového sirupu | Sirup javorový | 5 ml |