Nutriční hodnoty (Broskvovo-nektarinkový závin)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 14 090 kJ / 3 368 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 89,93 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 44,93 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 45,00 g | 
| Tuky | 117,08 g | 
| – nasycené | 31,29 g | 
| – nenasycené | 79,49 g | 
| –– mononenasycené | 50,60 g | 
| –– polynenasycené | 28,89 g | 
| ––– omega 3 | 1,40 g | 
| Vláknina | 26,38 g | 
| Cholesterol | 273 mg | 
| Sodík | 324 mg | 
| Sůl | 0,65 g | 
| Sacharidy | 475,35 g | 
| – cukry | 271,75 g | 
| ––– laktóza | 13,50 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g | 
| 125 ml 125 ml vlažné vody | Voda | 125 ml | 
| 1 špetka 1 špetka mořské soli | Sůl mořská | |
| 75 g 75 g Hery | Margarín | 75 g | 
| 375 g 375 g broskví | Dužina broskve čerstvá | 375 g | 
| 375 g 375 g nektarinek | Dužina nektarinky čerstvá | 375 g | 
| 375 g 375 g jemného tvarohu | Tvaroh polotučný | 375 g | 
| 100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g | 
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g | 
| šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
| 50 g 50 g rozinek | Rozinky | 50 g | 
| 50 g 50 g oloupaných mandlí | Mandle neloupané | 50 g | 
| 30 g 30 g Hery | Margarín | 30 g | 
| Hera (na potření) | Margarín | |
| 2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru (na posypání) | Cukr bílý | 50 g |