Nutriční hodnoty (Kuřecí stehna v indické marinádě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 1 185 kJ / 283 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,12 g |
Tuky | 22,44 g |
– nasycené | 1,72 g |
– nenasycené | 19,80 g |
–– mononenasycené | 13,95 g |
–– polynenasycené | 5,85 g |
––– omega 3 | 1,80 g |
Vláknina | 6,15 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,25 g |
Sůl | 8,40 g |
Sacharidy | 16,08 g |
– cukry | 2,18 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
2 lžičky 2 lžičky tandoori masala | Tandoori masala | 10 g |
1 lžička 1 lžička tandoori india | ||
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
1 lžička 1 lžička strouhaného zázvoru | Zázvor sušený | 7 g |
1 1 bílý jogurt 5% | Jogurt kravský bílý 1,5% |