Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí stehna v indické marinádě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie1 185 kJ /
283 kcal
Bílkoviny2,12 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,12 g
Tuky22,44 g
– nasycené1,72 g
– nenasycené19,80 g
–– mononenasycené13,95 g
–– polynenasycené5,85 g
––– omega 31,80 g
Vláknina6,15 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,25 g
Sůl8,40 g
Sacharidy16,08 g
– cukry2,18 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 kuřecí stehna Kuře stehno s kůží
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
2 lžičky 2 lžičky tandoori masala Tandoori masala 10 g
1 lžička 1 lžička tandoori india
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
1 lžička 1 lžička strouhaného zázvoru Zázvor sušený 7 g
1 1 bílý jogurt 5% Jogurt kravský bílý 1,5%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.