Nutriční hodnoty (Filé z tresky s brokolicovo - hlívovou rýží)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 468 kJ / 351 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 29,72 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 29,72 g | 
| Tuky | 2,67 g | 
| – nasycené | 0,81 g | 
| – nenasycené | 1,51 g | 
| –– mononenasycené | 0,45 g | 
| –– polynenasycené | 1,05 g | 
| ––– omega 3 | 0,00 g | 
| Vláknina | 38,39 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 71 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 33,96 g | 
| – cukry | 15,33 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4 4 menší porce rýže | Rýže bílá | |
| 4 porce 4 porce filé z tresky (já měla mražené) | Treska filet | |
| 1 1 brokolici s odříznutým košťálem (dávám do polévky) | Brokolice čerstvá | 500 g | 
| 1 1 menší červenou cibuli | Cibule červená čerstvá | 69 g | 
| 250 g 250 g hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 250 g | 
| olej (olivový) | Olej řepkový | |
| máslo | Máslo kravské | |
| 1 lžička 1 lžička mletého kmínu | Kmín mletý | 5 g | 
| sůl, pepř | Pepř černý | |
| práškový či jiný bujón zeleninový | Bujón zeleninový | |
| plnotučná hořčice | Hořčice plnotučná | |
| zeleninu na oblohu (co dům dá) | Mrkev čerstvá | 
 
	