Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Filé z tresky s brokolicovo - hlívovou rýží)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 468 kJ /
351 kcal
Bílkoviny29,72 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,72 g
Tuky2,67 g
– nasycené0,81 g
– nenasycené1,51 g
–– mononenasycené0,45 g
–– polynenasycené1,05 g
––– omega 30,00 g
Vláknina38,39 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 71 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy33,96 g
– cukry15,33 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 menší porce rýže Rýže bílá
4 porce 4 porce filé z tresky (já měla mražené) Treska filet
1 1 brokolici s odříznutým košťálem (dávám do polévky) Brokolice čerstvá 500 g
1 1 menší červenou cibuli Cibule červená čerstvá 69 g
250 g 250 g hlívy ústřičné Hlíva ústřičná syrová 250 g
olej (olivový) Olej řepkový
máslo Máslo kravské
1 lžička 1 lžička mletého kmínu Kmín mletý 5 g
sůl, pepř Pepř černý
práškový či jiný bujón zeleninový Bujón zeleninový
plnotučná hořčice Hořčice plnotučná
zeleninu na oblohu (co dům dá) Mrkev čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.