Nutriční hodnoty (Vánoční medová roláda (Dělená strava podle LK - Kytičky + ovoce, volný graf))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 13 586 kJ / 3 247 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 46,31 g |
Tuky | 120,65 g |
– nasycené | 11,62 g |
– nenasycené | 99,78 g |
–– mononenasycené | 68,40 g |
–– polynenasycené | 31,38 g |
––– omega 3 | 8,65 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 1,69 g |
Sůl | 0,07 g |
Sacharidy | 480,63 g |
– cukry | 204,86 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
100 g 100 g fruktózy | Fruktóza | 100 g |
2 2 žloutky bez žloutkového vaku | Vaječný žloutek | 46 g |
3 PL 3 PL medu | Med nepasterovaný | 108 g |
100 g 100 g řepkového oleje | Olej řepkový | 100 ml |
vrchovatá KL KL perníkového koření | Perníkové koření | |
sůl | Sůl mořská | |
1/2 KL 1/2 KL sody | Jedlá soda | 6 g |
vrchovatá KL KL drceného lněného semínka | Lněná semínka | |
3 PL 3 PL horké vody | Voda | 54 ml |
marmeláda nebo povidla bez přidaného cukru nebo slazená fruktózou, dextrózou | Marmeláda jahodová | |
ořechy | Vlašské ořechy | |
mandle | Mandle neloupané | |
sušené ovoce | Sušené ovoce směs |