Nutriční hodnoty (Kuřecí prso s jablky, šalotkami a fenyklem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 810 kJ / 433 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 82,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 81,55 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
| Tuky | 4,02 g |
| – nasycené | 1,15 g |
| – nenasycené | 2,23 g |
| –– mononenasycené | 1,35 g |
| –– polynenasycené | 0,88 g |
| ––– omega 3 | 0,71 g |
| Vláknina | 3,90 g |
| Cholesterol | 193 mg |
| Sodík | 198 mg |
| Sůl | 0,49 g |
| Sacharidy | 15,00 g |
| – cukry | 14,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 větší kuřecí prso | Kuře prso | 350 g |
| 1 1 větší tvrdé jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 4 4 šalotky | Šalotka čerstvá | |
| několik plátků několik plátků fenyklu | Fenykl hlíza | |
| máslo | Máslo kravské | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl, pepř | Pepř černý | |
| 2 lístky 2 lístky sušené šalvěje | Šalvěj sušená | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu |