Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapustová polévka s čočkou a klobásou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie3 771 kJ /
901 kcal
Bílkoviny63,45 g
– z toho živočišné bílkoviny14,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny49,38 g
Tuky19,43 g
– nasycené9,94 g
– nenasycené9,34 g
–– mononenasycené4,62 g
–– polynenasycené4,72 g
––– omega 30,05 g
Vláknina36,60 g
Cholesterol 96 mg
Sodík 869 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy99,88 g
– cukry5,71 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 menší kapusty Kapusta hlávková čerstvá
1 1 šalotka Šalotka čerstvá
200 g 200 g uvařené čočky Čočka hnědá neloupaná 200 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 15 g
zeleninový vývar podle potřeby Vývar zeleninový
100 g 100 g pikantní klobásy Klobása 100 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
čubrica Čubrica
hladkolistá petržel na posypání Petržel kořenová čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.