Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rajčatová polévka s cizrnou, bulgurem a špenátem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie7 447 kJ /
1 780 kcal
Bílkoviny89,57 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny89,57 g
Tuky48,61 g
– nasycené6,26 g
– nenasycené39,51 g
–– mononenasycené21,33 g
–– polynenasycené18,18 g
––– omega 32,45 g
Vláknina150,55 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 72 mg
Sůl0,09 g
Sacharidy172,69 g
– cukry22,78 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 konzerva 1 konzerva sekaných rajčat (400 g) Rajče červené sterilované
3 3 rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
50 g 50 g bulguru Pšeničný bulgur 50 g
1 konzerva 1 konzerva cizrny (400 g) Cizrna 400 g
2 hrsti 2 hrsti špenátu Špenát čerstvý
10 ml 10 ml kokosového mléka Nápoj kokosový 10 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.