Nutriční hodnoty (Rajčatová polévka s cizrnou, bulgurem a špenátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 7 447 kJ / 1 780 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,57 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 89,57 g |
Tuky | 48,61 g |
– nasycené | 6,26 g |
– nenasycené | 39,51 g |
–– mononenasycené | 21,33 g |
–– polynenasycené | 18,18 g |
––– omega 3 | 2,45 g |
Vláknina | 150,55 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 72 mg |
Sůl | 0,09 g |
Sacharidy | 172,69 g |
– cukry | 22,78 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 konzerva 1 konzerva sekaných rajčat (400 g) | Rajče červené sterilované | |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
50 g 50 g bulguru | Pšeničný bulgur | 50 g |
1 konzerva 1 konzerva cizrny (400 g) | Cizrna | 400 g |
2 hrsti 2 hrsti špenátu | Špenát čerstvý | |
10 ml 10 ml kokosového mléka | Nápoj kokosový | 10 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |